Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuld

Mitt gamla
destruktiva jag
vill göra saker
enligt gammalt mönster,
men nej,
inte nu, tänk nytt
känner mig elak
osnäll,
olydig,
skyldig,
destruktiva känslor
river i mig..
Att stå emot
ger mig respekt,
äntligen..




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-07 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra