Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är alfa och omega, början och slutet".


Några tyckte, att evighetsfrågan är en alltför liten fråga

att skrivas om här:

ta plats här, på

poeter.

se.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 196 gånger
Publicerad 2011-09-08 09:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den största frågan av alla.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld