Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din tomma närvaro

Din tomma närvaro
utan språk
fattas en enda kommentar

kuliss av sparade dagar
bästa tiden redan bakom
stelnat har leendet inom digitalram

skruva upp tiden
vrid upp flera varv
tickar på utan slag

utnött snuttefilt
mättad nostalgi
håller krampaktigt fast i krossad dröm

hellre själv med mig än ensam med dig




Fri vers av hilen
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-08 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hilen
hilen