Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets färgade löv

Löven faller som de faller

 

röda 

gula   bruna

Det finns en vishet

i att inte vilja vara utan

 någon färg av livet

 

 Att

vara öppen

i såväl ljus som mörker

glädje såväl som sorg

 och saknad

 

När det mentala motståndet

mot en situation

klingar

av

i hjärtats          öppenhet

spelar kärleken på livets strängar

Då sjunger fåglar bland blomsterängar




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-09-08 21:52



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
otroligt vackert formulerat!
2012-03-14

  Hanna Mari Wallin
väldigt fina och läsvärda meningar...
2012-01-07

  Tina-sol
Den liksom rinner fram över "pappret". Flow! " Det finns en vishet i att inte vilja vara utan någon färg i livet" var min favoritdel.
2011-09-10

  Anna*
Oerhört snyggt! Bokmärker och applåderar
2011-09-09

  Johan Bergstjärna VIP
Mycket vackert och mycket klokt
2011-09-08

  walborg
Du kloka - vacker symmetrisk form på dessa vackra välmenande ord.
2011-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP