Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flummigt skriven, men allvarligt menad


Skedens allvar

Mysets allraste mys
I kök och sovrum
Men böjd mot mitt öga
skiftar den mellan idioti och rent vanvett
min suddiga spegelbild

Och Där står jag
med min sked

Flings on the floor
Och bilden jag ser är böjd
Och alla dessa kök
Och alla dessa sovrum
Nej, nu driver jag över
Så många var det inte
Men ändå.

Leave the frukostflings on the floor
Jag har missbrukat det
Hela sked-grejjen
Men vaddå?

Skeden,
vän eller fiende?




Fri vers av Litage
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-11 19:11



Bookmark and Share


  Engel
För mycket är alldeles lagom. När man tänker efter är det ju alldeles uppenbart att överdriva är ett löst sammansatt verb. Och att allvar inte är något som skall tas på allvar.

Tack för att du delat med dig av dessa livsnödvändiga sanningar!
Poesi när den är som bäst.
2012-11-28

  Robin V
Lagom surrealistiskt ^^
2011-09-11
  > Nästa text
< Föregående

Litage
Litage