Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjuklig rätt

Med vilken rätt
ska du säga åt mig
vad jag ska göra
vad jag ska läsa
vad jag ska se
vad som är bäst för mig.
Med vilken rätt
har du rätt
över mig,
du,
som föraktar alla
för att det är deras fel
att du är ensam.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 201 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-11 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra