Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egotankar

Fantiserar i min
drömvärld
att jag är hjältinnan
som gör alla lyckliga
barnsliga sagor
med lyckliga slut
men utan hopp
för häxor och troll
finns lika mycket
som små söta
prinsessor.




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-12 07:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra