Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fisförnämt - en limerick


En flicka som bor lite söder om Kisa
är famös för fantastisk förmåga att fisa.
På semestern helt tvärt
drog hon till med en fjärt.
Se då rasade lutande tornet i Pisa!




Bunden vers (Limerick) av Annika B
Läst 550 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-09-12 11:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
:-)))))))))
2011-09-12

    Bodil Sandberg
hahahahaha det var en redig brakare de du!!***
2011-09-12

  Ordregnspoeten
Oj, vad den var skojig. Den ska jag ta med mig idag när jag bara ska göra tråkiga saker.
2011-09-12

    Max Poisé
Magproblem som behöver vård :-)

Kul!
2011-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Annika B