Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ETT INTROVERT STÄLLNINGSTAGANDE....

Ett introvert  ställningstagande  gentemot  omvärlden
utlöser ett  extrovert  mottagande, som  för ett imman-
ent hot, satt i karantän för  misstänkt  klokskap av int-
roverta betraktelser  därur  enstaka  utmaningar  i  ett
extrovert ställningstagande utgör således  det nervösa
städandets tidsfördriv, som uttryck för sysslolös mani-
pulation,likt en skenavrättning i förtroende, när  psyk-
iska  försvar och förträngningsmekanismer  i  hemliga
fakta, rörande underliggande omständigheter, vari för-
multningsprocessen i  kadaverdyrkan  utmynnar  i  av-
loppens inverkan på  natur och miljö i en  cancervärld.
 -




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 354 gånger
Publicerad 2011-09-12 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP