Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( ur ordspråksboken )


ORDET

Ordet "FITTA " har  fått en oförtjänt  plats bland  fula
tillmälen  eftersom  det  missbrukas  och  misstolkas
beroende  på  hur  det sägs  och i  vilket  förhållande
det används, och här har vi ett  praktexempel  på en
nedärvd vanföreställning vad  gäller vissa  ord, bland
heterosexuella lär ordet  vara  ett av de  finaste, tom
finare än ordet " GUD " eftersom  de  åtrår fittan mer
än gud. Ordet  fitta har genom  århundradena  därför
begåvats med olika tilltalsbetydelser  som guldgruva,
inälvsvirveln,avgrundsskåran,skattkistan, brödrosten,
myntväxlerskan,korvgrillen,bastun, slippriga  grottan,
svarta  hålet, återvändsgränden...........kärt barn har
många  namn  och  var och en vinlägger  sig med det
ord  de tycker lämpar sig bäst efter  förtjänst. I fittan
återfinner man ingen gåta,mystik eller hemlighet,den
är endast ett sår, ett sår som aldrig  läker, i kärleken
däremot, där finner man både gåtor, mystik och hem-
ligheter.

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2011-09-12 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP