Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT LEKA MED ORD ÄR....

Att leka med ord är  som  att  leka  med krut
i många fall, för leken kan bli allvar och den
tändande gnistan  kan röra krutet.

Ett skämt i ett land  kan  medföra  krig  i  ett
annat,

Ta X och Y som exempel,där x står för stubin-
en och y för krutdurken.

Det finns några som använt ordet som vapen
framför svärdet vilket också visat sig vara ett
långt mer effektivare vapen.

                                     *




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 322 gånger
Publicerad 2011-09-12 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP