Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( UTDRAG AV NOVELL)


SKUMRASK

De sitter i stugorna krumryggade över köksbordet
och ser skumögt ut genom fönstren,de smider illis-
tiga planer av lögnaktig väv,de har nåt fuffens för
sig,med skumrask och orent mjöl i påsen,det osar
katt,det är ugglor i mossen,en nål i höstacken,lik i
garderoben och en hund begraven,de är illmariga
och kroknästa och lägger näsorna i blöt,de rullar
händer för plan de ska slå i verket,och rykte går
från gård till gård,där var och en är den andres
fiende,de är på helspänn och får intet gjort,utan
var för sig sitter de och väntar på att något ska
hända som aldrig tycks hända,och ingen vet ut
eller in....
'




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 367 gånger
Publicerad 2011-09-12 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP