Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM DU SKRIVER EN BOK....

Om du skriver en bok om tvåhundra sidor  och  tio
ord focuserar på sexualitet,då är det dessa ord som
reccencenten  fäster  uppmärksamheten  på, för  så
sexifierade förefaller en del av dom vara, i övrigt är
massmedia  en  outtröttlig  " DIVINA  COMEDIA"
men med det förbehållet att den aldrig når fram till
paradiset, utan tycks fastnaglad vid skärselden  och
helvetet.
                                            *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 430 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-13 07:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP