Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På himlen snart kan man se detta


V-formation

Vårvinterväntan

V-formation norrut

Höst: Söderut

110913




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-13 07:47



Bookmark and Share


  ULJO
Underbart
2011-09-14

  Minkki VIP
ett så mjukt och vackert ord - vårvinterväntan
2011-09-13

  aol
vackert vännen, tycker om,
2011-09-13
  > Nästa text
< Föregående

sajo