Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beskydda mig


innan mörkret flimrar in

innan jag faller

(Åh så djävla trasigt i mig)

innan du slutar se mig

innan hatet kväver mig

(Åh, du vackra människa)

Jag lovar dig att andas lättare
när du väl vält mig




Fri vers av Goth-maskin
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-13 18:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Goth-maskin