Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöflingors skarpa klingor

Tyngre än himlens stjärnor
i säcken på din rygg
onödiga laster att bära
betala
betala
njut
Betalat
betalat
skjut
Jag lever med tusen svärd
ständigt dragna mot min hals
i snöflingors skarpa klingor




Fri vers av Mandsi
Läst 427 gånger
Publicerad 2006-01-08 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi