Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För någon som fångat min tanke


Hon dansar

Hon dansar i cirklar
runt blixtrarna som slår ner i utkanten av hennes nervtrådar.
Hon dansar fram mönster
på sin kropp för att få den att se mer grotesk ut än hennes inre.
Hon dansar fram stjärnor
på en himmel täckt av moln.
Hon dansar i cirklar
runt blixtrar som lyser upp det vackra hon inte kan se.

Men jag ser,
jag beundrar,
håller andan

tills blixten avbildar hennes portätt i marken




Fri vers av Mandsi
Läst 631 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-06-23 00:09



Bookmark and Share


  shirin
vackert! låter som en elektrisk kvinna med mycket kraft och stake i sig. en stark och gudomlig kvinna.
2008-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mandsi
Mandsi