Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skriv med små bokstäver

ditt namn

på runstenen:

andra skriver ditt

och mitt eftermäle.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 176 gånger
Publicerad 2011-09-14 09:27



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
"Hur fort blir inte människors kinder heta, vi dömer lätt fanns vi litet veta.." eller något liknande skrev en gång någon känd författarpenna. S-E
2011-09-15

  Larz Gustafsson VIP
Det är många som skriver om mig och som inte vet ett dugg om vad de snackar om.
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld