Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är A och O, början och slutet"


Hur många skriver om JESUS här på poeter.se?

inte särskilt många

propotionellt

sett


det finns således många alternativa texter

att läsa, för dem som ogillar

mina rader om


JESUS


jordens och himmelens

Huvudperson!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 08:11



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Larz, Ja, JESUS är som rent vatten, i en smutsig värld. Tack för kommentaren! S-E
2011-09-14

  Larz Gustafsson VIP
Vad hjärtat är fullt av...
2011-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld