Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
( CITAT UR LÄNGRE AVHANDLING)


ETT INTROVERT STÄLLNINGSTAGANDE....

Ett introvert ställningstagande  gentemot omvärlden
utlöser ett extrovert  mottagande, som för ett imman-
ent hot, satt i karantän  för misstänkt klokskap av int-
roverta  betraktelser  därur  enstaka  utmaningar i ett
extrovert ställningstagande utgör således det nervösa
städandets tidsfördriv,som uttryck för sysslolös mani-
pulation,likt en skenavrättning i förtroende, när psyk-
iska försvar och förträngningsmekanismer  i  hemliga
fakta,rörande underliggande omständigheter, vari för-
multningsprocessen  i  kadaverdyrkan  utmynnar  i av-
loppens inverkan på natur och miljö i en cancervärld. 
                                               *




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 459 gånger
Publicerad 2011-09-14 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP