Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄRLDEN ÄR SCHIZOFREN

Schizofreni  är  ingen  vetenskapligt  bevisad  
diagnos, utan det är i akutskeendet en klassi-
ficering  på diagnoser av personligheter vilka
faller  utanför samhällets sociala normer och
inte  förstås  av den statskontrollerade intelli-
gensian  som förstelnat  i  en  stoisk  ataraxi i
sin cerebration. Schizofreni  är splitter  av en
odisciplinerad hjärna vars okontrollerade im-
pulser  kan skifta  lite  hursomhelst, men i ett
samhälle där naturlagsenliga  drifter är straff-
belagda   kriminaliseras  medborgarna, natur-
lagarna  tilldöms  helt  enkelt  som kriminella
i sin generering, då  är alltså  dess  arvsmassa
kriminell och i kriminalantropologiskt  hänse-
ende utgör i vart fall  mänskligheten en brotts-
lig  generering i analogi med den historia som
enbart kan  tillskrivas  mänskligheten.
Splitter !  det  är vad samtliga  olika kulturella,
politiska  och  religiösa  ideologier  utgör  i  en
världsbild.
                                            *




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 526 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-14 11:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP