Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplyst av ärlighetens flamma

 

 

 

Upplyst av ärlighetens och varandets flamma

ses livet fortfarande vara detsamma

men allt man trott sig vara

försvinner

bara

i det underbara ogripbara klara

Det man trott sig vara

hade aldrig funnits

En öppenhet nu vunnits

Livet sjunger till tonerna

av ett sannt älskande Hjärta

 

 

 




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-09-14 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP