Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällstankarna


liten i stora tankar
drömmar som väntar
tills imorgon

jag ser mig runt
och tänker nya tag
jag ska börja nästa dag

timmarna går och kvar står jag

jag känner mig så liten
i mina stora tankar
med drömmar som väntar
tills imorgon




Fri vers av alisan
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-14 21:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alisan