Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OVÄRDELIGA poetvänner!!




Människor, egentligen okända för mej, på andra sidan skärmen,

men med så mycket ren kärlek och äkta god vilja och empati!

Mitt TACK!! smäller som ett pistolskott, jag är inte ensam!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-09-15 23:25



Bookmark and Share


  Vici
Nä just det!
Och här är en till;-)
hälsar
Vici:)
2011-09-20

    ej medlem längre
Nej du är inte ensam...många många tycker om dig. Du är unik.
2011-09-15

    ej medlem längre
Det är du inte , nej !
2011-09-15

  Ninananonia VIP
Härligt Johan... Du är inte ensam här :) Du är värdefull.. :)
2011-09-15
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP