Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Godmorgon

vaknar med ett leende på läpparna
du kryper tätt, tätt intill

Ligger kvar å njuter fast jag är vaken
dina jämna andetag mot min rygg förtrollar mig

Lösgör mig en stund och lämnar värmen i sängen
går ut i köket, sätter på kaffe, kokar ägg
och brer mackor

sätter allt på en bricka ger dig en kyss
säger godmorgon.




Fri vers av mickech
Läst 289 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-09-16 01:32



Bookmark and Share


  Schackpoeten VIP
Jag gillar också sådana "dagboksdikter". Det är bra att romantisera vardagen :-)
2011-09-17

    ej medlem längre
Vilken underbar innerlighet...
2011-09-16

  Ninananonia VIP
:) En härlig morgon..med din vän :)
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech