Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädslor

Rädd för att synas
rädd för att duga
rädd för att finnas till
rädd för avvisning
rädd för kritik
rädd för hån
rädd för dig
men
inte längre
du skräms inte längre
du är räddare än jag
någonsin varit.
Du är rädd för mig!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 179 gånger
Publicerad 2011-09-16 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra