Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud visade Josef några enkla bilder

sol och måne och stjärnor

som bugade sig


hans bröder tyckte inte

om bilderna:


men de blev av stor betydelse

för deras egen framtid


och för hela

jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 113 gånger
Publicerad 2011-09-17 06:53



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är alltid från bröderna som avunden kommer.
2011-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld