Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag och Ingen

Jag och ingen brukar gå långa promenader
Då pratar vi om resor vi aldrig kommer åka på
Platser där vi aldrig kommer att bo
Och kärleken som vi inte känner
Ibland äter vi mat som inte serveras
På restaurangen som inte finns
Vår kärlek är som på film;
För bra för att vara sann




Fri vers av Ritzu
Läst 463 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-09-16 22:56



Bookmark and Share


  Aleena Gibson
Jag tycker så mycket om den här dikten
Kram Aleena
2011-10-20

  Hon, Hanna
Fin och påhittig. Jag känner igen mig, jag brukar också prata med ingen ibland :)
2011-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Ritzu
Ritzu