Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efter dina andetag

Med tomma händer
På det golv där du en gång stod
Invirad i det tunna bomullstyg
Som kramade dig om natten

Med minnet av din famn
Brännande mot huden
Och saknaden efter dig
Dunkande i skakande bröstkorg

Omringad av sorg
Och dränkt utav tårar
Med den sista synen av din kropp
Fastbränd innanför ögonlocken

Så lämnades jag
När dina andetag
Tagit slut




Fri vers av Ritzu
Läst 299 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-01-21 00:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ritzu
Ritzu