Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Nu
Nu kan vara bättre imorgon

Vill att nu ska vara viktigt nu
Inte att nu är bra sen och att sen är bra senare

Jag vill alltid att nu ska vara starkast
Inte då och sen

Nu är enda chansen att uppleva det som är
Nu är verkligt
Sen finns inte, då flyr

Nu kan blekna
lämna för stor plats åt då och sen

Men
nu är och kan varken fly eller inte finnas




Fri vers av Ninja
Läst 453 gånger
Publicerad 2006-01-09 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ninja