Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SKP

man menar sig vara arvtagare

förmodligen också med rätta

de stora har svikit och tappat sitt k

man är inte ens före detta

en del sviker aldrig

lars lundberg är en

han står där på byggnadens trappa

här håller man fast vid

ideologin

för slappnar ens grepp

kan man tappa

man står för ett budskap

och skäms inte alls

där har vi nog något att lära

vi som har ett helt annat

ok runt vår hals

det milda, som är lätt att bära

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-17 16:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP