Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOCIALISTISKT FORUM

det underförstådda beskedet

lyder: "rätta nu in dig i ledet!"

när oskrivna regler nobbas

ska "brottslingen" genast mobbas

det mästras från höga hästen

vill man vara med på festen

så bör man modifieras

och låta sig korrigeras

rebellen bör ej förvånas

när han pekas ut och hånas

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    17/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2011-09-17 16:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket tänkvärt skriver du
2011-09-20

  mare VIP
Sant, precis så
2011-09-20

  Mats Henricson
Djupt tragiskt detta !
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP