Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De romantiska drömmarna krossades mot verklighetens vassa tunga

De romantiska drömmarna
kommer att
krossas mot
verklighetens vassa tunga
Ja,jag är väl bitter?
Kontraster och linjer
När du med stjärnor i blicken
låter ett nytt rus förtrolla alla sinnen
kan jag bara tänka på
hur förgängligt allting är
Vi är molekyler som sprängs
Vår hud flagnar sönder
Jag har aldrig passat in
i din värld
en främling utan ansikte
utan dina poetfingrar
som skapar ord
som jag önskar
jag kunde samla på
Men den förmågan
miste jag
när de tog ut mitt hjärta
och ersatte det
med något kallt
och cyniskt




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 76 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-17 21:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta