Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5 Mos 33:27 "En tillflykt är han, urtidens Gud, och här nere råder hans eviga armar". Jes. 49:15 "Om än en mor kan överge sitt barn, så kan jag det inte".


Döende soldater på slagfältet

har ropat på mamma

berättas det; ensamma

och övergivna inför döden

har de ropat på den bästa de

kände: sin mor


den modern - tryggheten - vill JESUS

vara för oss alla.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 114 gånger
Publicerad 2011-09-18 08:37



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Han som skapat både man och kvinna, moderlighet och faderlighet.
Han som helar alla våra brister. Om vi låter Honom...
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld