Hyllning till en formidabel artist.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hyllning till en formidabel artist.




TUVSTARR BLEV STOR

tuvstarr blev stor

hängde på sig en gitarr

slog knockout på en hel nation

vackraste stjärnan

i detta sköna land

vi tar till oss varenda ton

böljande blond

hon är elektricitet

en naturkraft från skog och mo

tilldragande

en förunderlig magnet

hennes lagrar har börjat gro

 

 

mer verklig än

farbror bauers dunkla värld

står hon fram i sitt vilda ljus

spotlightsen får

hennes långa vildmarkshår

att strö glitter i våra hus

en fot finns kvar

i john bauers barndomsskog

där det otämjda växer fritt

vi är publiken

som aldrig kan få nog

efter bara en enda titt

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     18/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-18 10:54



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert
2011-09-20

  mare VIP
Mersmak ;)
2011-09-20

  Måna N. Berger
Fin hyllning till en Tuvstarr som inte längre sitter fast i Bauer-skogen och vegeterar!
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP