http://www.alfabeta.se/bok/ursakta-att-man-vill-bli-lite-alskad

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.alfabeta.se/bok/ursakta-att-man-vill-bli-lite-alskad




BOKENS ROP

"ursäkta att man vill bli lite älskad"

en bok av johanna thydell

blir stående, tittar

blir stående, fängslad

och stirrar på titelns appell

på bilden en flicka

i stor, stickad tröja

som hon tycks ha gjort till sin borg

"ursäkta att man vill bli lite älskad"

vem ska krama bort knyttets sorg?

och själv har jag avvisat

sökande själar

för jag ville inte bli störd

jag skrev på en dikt om

en vild ros från skogen

och om hur jag blivit förförd

 

 

LARZ GUSTAFSSON      18/9 2011

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-18 11:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Berörande och mycket tänkvärt
2011-09-20

  mare VIP
Din text berör..
2011-09-20

  Måna N. Berger
Känns som en liten törnetagg bland rosorna, ett litet samvetsstygn.
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP