Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som bara fyller med din frånvaro


när du går ut ur mig
och bara fyller med din frånvaro
sommarvackra minnen stelnade i hastig frost
jag sörjer i kalla andetag
vintern efter dig

när du går ut ur min själ
och bara finns kvar i dina spår
överallt bomullsmjuk nyfallen snö
du bäddade in mig i vitt
vintervacker kyla

du rörde mig så varmt
så ömt med dina händer mot min längtan
när du nu går för att du måste
kan jag aldrig röra någon
som du rörde mig




Fri vers av Ann JM
Läst 355 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-09-18 11:23



Bookmark and Share


  TT
...en jäkligt bra text...så berörande...
2011-10-31

  Zelogath
Så sensuellt livsbejakande
Avsaknaden av sin hjärtevän
Som luften man andas
Men så underbart det blir
När man åter blir förenad
Applåd!
2011-10-05

  Lena Själsöga Keijser
berörande vemod skriver du vackert
2011-09-20

    AA VIP
Mycket vackert.
2011-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Ann JM