Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en längtansfull dans


Ta min hand
Min arm om din hals
Kom nära en stund
i en längtansfull dans

Jag är tonerna du saknat
Rytmen du tappade en gång
Vi följer takten som nu vaknat
när du för mig till en sorgsen sång

Håll mig så
Din hand mot min rygg
Jag vilar i stegen
Just då är jag trygg




Fri vers av Ann JM
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-02 19:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann JM