Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du, min bästa vän

Jag minns när vi var små
Hur roligt vi hade det då
Och så växte vi upp
Vi släckte varandras törst

Tiden den gick
Vi var alltid med varann
Ingenting skilde oss åt
Vi var ensamma i vår gummibåt

När ord inte räckte till
Så delade vi en blick
Det sade klick
Det var allt vi fick

Åren de gick
Och jag kallade dig min bästa vän
Vi behövde inte kämpa
Vi ville vara med varandra
"Until the end"

Vi lovade varandra
Att aldrig falla ifrån
Att alltid stå kvar
Att aldrig gå

Men nu känns det som att du vänt
Du, min bästa vän
Det känns som att du har gått
Och lämnat mig som en oönskad nitlott

Du, och endast du
Kunde få mig att känna
Att livet var värt en stund
Ändå




Fri vers av Hannah Söderberg
Läst 229 gånger
Publicerad 2011-09-18 12:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hannah Söderberg
Hannah Söderberg