Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man inser att man har blivit gammal

Man inser att man har blivit gammal
när man kommer på sig själv
med att säga:"Ja,på min tid var det minsann annat som gällde!"




Fri vers av Vampyrens hjärta
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-09-18 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vampyrens hjärta
Vampyrens hjärta