Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andas nålar i ett Sockerslott

som blir känslo täcket jag senare syr med omsorg av de senare.. redan då trubbiga nålarna som passerat.. punkterat.. mitt hjärta.. mina öron..mitt sinne i min kudde som skall ge mig lugn.. ro.. och drömsömn.


Inget nytt..bara gammalt, rostigt.


Allt nytt, som alltid..alla möjligheter
fantastiska, underbara, där är du..
Du ser mig inte!! Längtar dig..
Jag är så genomskinligt naturlig i din luft.


Att jag.. har en uppgift, en gåva, ett kall här i livet är förstått sedan länge..inget nytt..bara självklart.
Men som alltid när jag vet, så har jag den känslan nu..
Solen sprider sitt vackra lugn, precis som jag önskar i skriven stund.

Tappad röst.. bara funnen i skrivna ord.
Vem blir min stand in?!
Vem tar min plats.. när det rullar på..tittar på.. i tystnad..

Genomförande av fyra sorgliga, hårda måsten..alla utan min röst!
Hej, Farväl, Hejdå, Tack
och en alldeles för söt smak av ett överdimensionerat sockerslott, som leds av egensinniga marsipan jättar som vill sluka goda prinsessan gjord av de mest fantastiska ätbara bestick av förgyllning i alltid lust.

När så gjort.. börjar det om..en annan sång..
En annan saga..en annan dag, en annan dimension.
Iden med vit, och slutet av svart
eller omvänt om man så vill till natt
Vill vara färdig med att kasta jord på trä..
Vill vara färdig med att sprida Liv för vind..
Allas sång, prat och glädje fågel har satt något i halsen, det kommer inte fram.
Skönt att inte ha ett val för en gångs skull.
Och det är OK..så länge du.. hör mig!
och det tror jag du gör, någonstans därbakom..ramen i livet nu!Ja du..
Men att du skulle förstå kompositionen i orden..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-20 11:38



Bookmark and Share


  aol
underbart fint,
2011-09-20

  S.A.I. Steve Lando VIP
solen skiner ej allena från stjärnan i det blå,
solen är dig själv, lysandes så

därav din gåva, ditt kall
allt annat än kallt så är

divina skapelse
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP