Matteus 25:1-13

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Matteus 25:1-13




VÅRAS

jag ska få se det våras

efter umbäranden

ja, efter vinterns våndor

ska det våras igen

fast mina ögon tåras

av alla lidanden

ska jag få se det våras

en gång i framtiden

 

 

jag ska få se det hända

och min blick ska få se

hur alltihop ska vända

jag ska se detta ske

vi står med lampor tända

och kärlen fyllda är

därovan är vi kända

fast missförstådda här

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON 19/9 2011




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-19 07:11



Bookmark and Share


    Tea Alex
därovan är vi kända

fast missförstådda här



Precis! Så bra skrivet!!! :)
2011-09-23

  mare VIP
Tack för din text !
2011-09-20

  anits VIP
Mycket vackert, tycker om den här
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP