Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hans parfym.

jag sitter på bussen,
känner allas blickar på mig,
är snart framme i slussen,
kan de inte titta på vackra dig?

din parfym sprider sig ut över hela bussen,
du är så vacker,
snart kommer parfymen sprida ut sig över hela slussen,
du är vacker och inte tapper,

snälla, säg att du älskar mig,
mer än vad du älskar henne,
det enda hon gör är att titta på dig,
och du på henne!

jag vill inte inse,
att det är ni två nu,
för jag älskar ju dig,
och din parfym,

som luktar i hela bussen,
snart i hela slussen...




Fri vers av charlotta
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-01-09 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charlotta
charlotta