Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Vad hjälper det en människa om hon vinner hela världen, men själv går förlorad".


Om en enda Människa räddar sin eviga själ

på grund av det

jag skrivit;


är det mera värt än

hela världen


säger världens Frälsare:

JESUS Kristus!


och vad annat kan jag göra

än instämma!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 147 gånger
Publicerad 2011-09-19 12:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
Det finns inget viktigare att ägna sig åt än förkunnandet av Riket.
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld