Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ska bli intressant då jag aldrig åkt båt


3 dagar

Skönt med ett avbrott
i vardagen ska det bli

har tagit 3 dagars semester
en tur över havet med en stor
båt till Talinn, väskan står på
golvet med saker som jag nyss
packat i

havet som bjuder så mycket
livsenergi

hoppas nu på några givande
dagar för att fylla på med i mitt
bild och diktarskafferi

110919










Fri vers av sajo
Läst 161 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-09-19 16:36



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Hoppas resan blev fin
2011-09-19

  Minkki VIP
Får önska dig medvind på bägge resorna till den charmiga staden!

Bra promenadskor är bra att ha, Gamla stan är backig - och inspirerande!! Ha det så kul!
2011-09-19

  Christine Sabel
Trevlig resa!
2011-09-19
  > Nästa text
< Föregående

sajo