Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

underbart

känslan av något underbart
som om någon trollat ett par

vingar

på ryggen min


så att jag kan flyga
flyga och flyga


långt bort
väldigt långt bort

till blommornas land
till paradiset

där alla är lyckliga


känslan av underbart

som sand mellan tårna
gräs kittlande på vaden

som en kyss


som kärlek



ja, känslan av underbart







det känner jag nu



stanna, känsla!




Fri vers av djävulsdotter
Läst 517 gånger
Publicerad 2006-01-09 11:59



Bookmark and Share


  Pea
verkligen bra dikt!
2006-01-21
  > Nästa text
< Föregående

djävulsdotter
djävulsdotter