Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satan angriper inte sina egna får

bara Jesu

får


sina egna slaktar han

och fördärvar, för

evigt.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 135 gånger
Publicerad 2011-09-20 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jesu sheep? aww, that sounds so tasty.
2011-09-21

  Larz Gustafsson VIP
Satan har inga får. Han har getter. Och betydligt fler än Petter, som bara hade fyra.
2011-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld