Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara något som jag har snickrat ihop.


Får, får, får

Föga anat går den med ett raskt kliv kring inbillnings bubbla.
Nedanför har snarkande väckt fåren som nu ack vill sucka.
Steg efter steg, hopp efter hopp kommer det över ödets gång.
De kan ej undslippa detta under nattens rond.
Trötta och stela som pinnar blir de galna och utropar ding-dong.
De hade inte kraften, inte hoppet att kunna undslippa denna tur lång.
Men vad synas utanför bubblan?
En mor med ryggsäcken och flera stavelser som fumlar.
Den sovande känner hur drömmens makt blir sviken.
De ulliga skapelserna kan nu vila utan att känna sig sliten.




Fri vers (Fri form) av Cykelpump33
Läst 183 gånger
Publicerad 2011-09-20 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cykelpump33
Cykelpump33