Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är okej. Jag är okej.

Det hade vart

skönt

med en värmande

hand.

Som försiktigt

stryker

längs min

knottriga

hud.


Men jag har

insett


att en varm


tröja


duger


lika

bra.




Fri vers av tvåve
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-09-20 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

tvåve