Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

......


en del av oss föds med
melankolin i halsen
med en skugga intill
som både värmer och skymmer

en del av oss lever med en högst
medveten ångest inför döden
eller kanske mer inför livet
när allt kommer omkring




Fri vers av Parentes
Läst 317 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-20 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parentes
Parentes